Chelsean laitahyökkääjä Christian Pulisic kertoo uudessa kirjassaan, että hän pettyi suuresti, kun joukkueen entinen päävalmentaja Thomas Tuchel jätti hänet penkille toissa kauden Mestarien liigan välierässä Real Madridia vastaan.

Pulisic, 24, vastasi Chelsean ainoasta maalista 1-1-tasapeliin päättyneessä avausosassa ja odotti olevansa avauskentällisessä myös ratkaisevassa osaottelussa.

Välieräotteluiden välissä Chelsea kohtasi Valioliigassa Fulhamin, mutta Pulisic istui koko pelin penkillä, koska hänen mukaansa Tuchel lepuutti häntä Mestarien liigan toiseen osaotteluun.

– Se, mitä ennen peliä tapahtui, oli minulle valtava pettymys, kertoo Pulisic omaelämäkerrassaan ESPN:n mukaan.

– Pelasin todella hyvin ensimmäisessä osaottelussa, ja seuraava pelimme oli Fulhamia vastaan Valioliigassa. Tuchel sanoi minulle, että hän lepuuttaa minua toista osaottelua varten, enkä pelannut sen seurauksena minuuttiakaan Fulhamia vastaan.

– Sitten hän muutti mielensä toisen välierän alla pelipäivänä ja sanoi, että hän valitsee sittenkin Kai Havertzin avaukseen. Olin suoraan sanottuna mykistynyt ja todella pettynyt.

– Minä ajattelin ansainneeni paikan avauksessa, ja mikä tärkeintä, hän oli vakuuttanut minulle aiemmin, että aloittaisin pelin.

Chelsea eteni finaaliin, jossa se voitti Manchester Cityn 1-0 Havertzin osumalla. Pulisic pelasi sekä toisessa välierässä että loppuottelussa alle puoli tuntia.

Tuchel sai Chelseasta kenkää aiemmin tässä kuussa, ja hänen tilalleen palkattiin Brightonista Graham Potter.