Arthur Melo siirtyi kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä Juventuksesta lainalle Liverpooliin.

Liverpool kärsi useista loukkaantumisista ja tarvitsi joukkueeseensa pikaisesti uuden keskikenttäpelaajan. Valinta ostui Arthuriin, joka oli tippunut viimeiselle sijalle Juventuksen keskikenttäpelaajahierarkiassa.

Arthur on pelannut Liverpoolin edustusjoukkueessa vasta 13 minuuttia. Valioliigassa hän ei ole toistaiseksi päässyt kentälle.

Marcan saamien tietojen mukaan Arthur saapui Liverpooliin varsin heikossa kunnossa muun muassa loukkaantumisten vuoksi. Lehti kertoo Arthurin harjoittelevan parhaillaan Liverpoolin alle 23-vuotiaiden mukana ja yrittää päästä parhaansa mukaan parempaan iskuun.

Arthur pyysi itse päästä mukaan alle 23-vuotiaiden joukkueen harjoituksiin. Arthur käy läpi lyhyen harjoituskauden, jonka jälkeen hänen on määrä palata edustusjoukkueen mukaan. Arthur pelasi viime viikonloppuna täydet minuutit alle 23-vuotiaiden mukana Leicesterin reservijoukkuetta vastaan.