Michy Batshuayi siirtyi Marseillesta Chelseaan kesällä 2016. Chelsea maksoi hänestä peräti 40 miljoonaa euroa.

Belgialaiskärki ei missään vaiheessa saanut Chelseassa sen suuremmin peliaikaa. Batshuayi oli seurassa ikuinen vaihtomies, joka lainattiin lukuisia kertoja muihin maisemiin. Muutama viikko sitten Batshuayi siirtyi pysyvästi Chelseasta Fenerbahçeen.

Nykyään Tottenhamia valmentava Antonio Conte hankki Batshuayin Chelseaan. Batshuayin mukaan Conte valehteli hänelle luvatessaan avauskokoonpanon paikan. Belgialaislehti Sport haastatteli Batshuayita, joka pelasi edelliset vuodet lainalla muun muassa Borussia Dortmundissa, Valenciassa ja Besiktasissa.

– Conten sanat ja teot olivat jatkuvasti ristiriidassa. Voimme aloittaa siitä, kun siirryin Chelseaan. Hän soitti minulle ja esitteli projektinsa. Conte halusi minun pelaavan kahden kärjen systeemissä yhdessä Diego Costan kanssa. Uskoinko sen? Tietenkin, koska Conte on pelannut kahdella kärjellä koko uransa – paitsi minun kanssa Chelseassa. En ymmärtänyt sitä. Fakta on se, että minulle on valehdeltu aivan liian usein.