Harry Maguiren alkukausi on ollut vaikea. Maguire avasi Manchester Unitedin kaksi ensimmäistä valioliigaottelua.

Ottelut päättyivät tappioihin ja Maguire sai molemmissa kamppailuissa varoituksen. Sittemmin Maguire on pelannut Valioliigassa vain kymmenen minuuttia, ja onnistui nappaamaan myös kolmannen keltaisen kortin tultuaan kentälle Arsenal-ottelun loppuhetkillä.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag on selvästi pudottanut Maguiren penkille, ja luottaa ennemmin muihin pelaajiin.

The Times haastatteli vuosikausien ajan maailman parhaiden toppareiden joukkoon kuulunutta Giorgio Chielliniä. Juventuksen tukipilareihin yli 15 vuoden ajan kuulunut Chiellini edustaa nykyään MLS-seura Los Angeles FC:tä.

Chiellini on surullinen siitä, missä tilanteessa Maguire parhaillaan on.

– Olen surullinen Maguiren tilanteesta, koska hän on hyvä pelaaja. Häneltä vaaditaan liikaa. Pitääkö hänen olla maailman paras jokaisessa ottelussa vain, koska hänestä maksettiin 80 miljoonaa puntaa? Se ei ole oikein. Hintasi siirtomarkkinoilla on riippuvainen useista asioista, joita et voi itse kontrolloida. Ei ole sinun syysi.

– Maguire ja John Stones muodostavat hyvän toppariparin. Ok, Maguire ei välttämättä ole Rio Ferdinand, mutta hän on silti riittävän hyvä. Tämä tilanne ei auta Englantia saamaan itsestään parhaan irti. Jos haluat voittaa maailmanmestaruuden, on se mahdotonta saavuttaa, jos avainpelaajillasi on ongelmia. Ja on selvää, että Maguire on yksi maajoukkueen avainpelaajista.