Aston Villan kapteenina toimiva John McGinn väittää, että hänen takapuolensa on auttanut häntä nousemaan Valioliiga-tasolle.

Viidettä kauttaan Villassa pelaavan McGinnin mukaan hänen suurehko takapuolensa auttaa häntä, koska hän ei ole teknisesti niin lahjakas kuin muut Valioliigan keskikenttäpelaajat. Ilman takapuoltaan hän pelaisi omiensa sanojensa mukaan Yeovilissa (Englannin viidennen sarjatason joukkue).

– Sanon aina, että jos minulla ei olisi takapuoltani, pelaisin Yeovilissa. Enkä sano sitä epäkunnioituksella Yeovilia kohtaan! McGinn letkautti BBC:lle.

– Yritän käyttää takapuoltani vahvuutenani, koska en ole samanlainen kuin muut Valioliigan keskikenttäpelaajat. En ole niin tekninen kuin he kaikki ovat. Olen todella erilainen ja se on auttanut minua urallani. Yritän myös jatkossa pysyä ainutlaatuisena.

McGinn on pelannut Valioliigassa tähän päivään mennessä 107 ottelua, joissa hän on tehnyt yhdeksän maalia ja antanut 13 maalisyöttöä.