Liverpool on aloittanut jatkosopimusneuvottelut Naby Keïtan, 27, kanssa, uutisoi Football Insider.

Kesällä 2018 Liverpooliin peräti 60 miljoonalla eurolla siirtyneen Keïtan nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä. Sopimustilanteensa vuoksi hän voisi tehdä jo tammikuussa esisopimuksen ulkomaisen seuran kanssa, ja se on myös osasyy jatkoneuvottelujen käynnistämiseen.

Football Insiderin mukaan Liverpool ei halua menettää suurhankintaansa ilmaiseksi ja pyrkii saamaan Keïtan nimen jatkosopimuspaperiin ennen vuodenvaihdetta. Vaikka Keïta on vuosien varrella kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista ja ollut koko alkukauden sivussa, näkee Jürgen Klopp hänellä vielä käyttöä joukkueessa.

Sivusto kertoo myös, että Liverpool-leirissä ollaan toiveikkaita Keïtan halusta jatkaa peliuraansa Merseysidella ja jatkosopimus voi syntyä hyvinkin nopealla aikataululla.