Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson haluaa lopettaa uransa Anfieldilla, mutta hän myöntää, että Celticin edustaminen käy usein hänen mielessään.

Skotlannin A-maajoukkueessa 59 kertaa esiintynyt Robertson, 28, varttui Glasgow’n suurseuran kannattajana ja edusti Celticiä juniorina, mutta hänet vapautettiin aikoinaan seuran akatemiasta pienen kokonsa vuoksi.

Robertson myönsi Currie Club -podcastissa, että Celticissä pelaaminen käy usein hänen mielessään, mutta hän ei haluaisi palata Skotlantiin vain jäähdyttelemään.

– Se käy mielessäni aina, kun katson Celticin pelejä. Se on jokaisella fanilla mielessä, kun katsoo heidän pelejään ja näkee täpötäyden Celtic Parkin, sanoi Robertson Goalin mukaan.

– Ihannetapauksessa haluan päättää urani täällä Liverpoolissa. Jos pystyn pysymään koko urani huipulla, sitä tietä haluan kulkea.

– Mutta myös, kun katson Celticiä ja kun kasvoin, ajattelin, että haluan antaa heille parhaat vuoteni. Queen’s Parkissa pelatessani unelmoin pelaamisesta Celticissä ja siitä, että antaisin parhaat vuoteni Celticille.

– En halua mennä sinne 34- tai 35-vuotiaana vanhuksena, jota setäni rupeavat vihaamaan, koska en pysty liikkumaan enää kunnolla! Aika näyttää. En katso liian pitkälle tulevaisuuteen tai taaksepäin. Sille on aikaa myöhemminkin.