Liverpoolin keskikenttäpelaaja Arthur Melo on palkannut itselleen henkilökohtaisen fysioterapeutin, kuntovalmentajan ja ravitsemusterapeutin tehdäkseen vaikutuksen manageri Jürgen Kloppiin, kertoo The Times.

Arthur, 26, siirtyi Liverpoolin täksi kaudeksi Juventuksesta lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Hän saapui kuitenkin Englantiin puolikuntoisena, eikä hän ole toistaiseksi pelannut kuin vartin Liverpoolin edustusjoukkueessa.

Timesin mukaan Arthur haluaa tehdä pitkän uran Liverpoolissa. Hänen osto-optionsa on 37,5 miljoonaa euroa, joten brasilialaistaiturin on lyötävä hyvät näytöt pöytään, jos hän mielii jatkaa pelaamista Anfieldilla myös tämän kauden jälkeen.

Juventuksen lisäksi Arthur on edustanut aiemmin urallaan myös Barcelonaa ja Gremiota. Brasilian A-maajoukkueessa hän on esiintynyt 22 kertaa, mutta hän on pelannut Seleçãon paidassa vuoden 2019 jälkeen vain kahdesti.