Liverpool-legenda Sir Kenny Dalglish ei usko Ange Postecoglou siirtyvän missään tapauksessa Leicesteriin. Celticin 57-vuotias australilaisvalmentaja on yhdistetty Valioliigassa viimeisenä olevan Leicesterin peräsimeen Brendan Rodgersin korvaajaksi.

Rodgersia ei olla vielä erotettu tehtävästään.

Postecoglou yhdistettiin aiemmin myös Brightoniin, kun Graham Potter siirtyi Chelsean ruoriin. Lokit pestasi lopulta italialaisen Roberto De Zerbin.

Dalglish uskoo, että vain tarjous Valioliigan top 6 -seurasta saisi Mestarien liigaa pelaavaa Celticiä luotsaavan Postecogloun lähtemään.

– Miksi Ange haluaisi lähteä Celticistä sinne? Miksi hän lähtisi Mestarien liigan joukkueesta Valioliigassa putoamistaisteluun joutumassa olevaan seuraan, Dalglish kyseenalaisti Sunday Postissa.

– Epäilen että Angella olisi Leicesterin kaltainen seura tähtäimessään. Hän on uudelleenrakentanut Celticin. Kannattajat rakastavat häntä ja hän rakastaa heitä. Sen suhteen murtamiseen tarvittaisiin jotain erityistä.

– Jos hänet yhdistettäisiin yhteen sarjan top 6 -seuroista, tarina voisi olla toinen. Se voisi muuttaa asian.

Dalglish, 71, valmensi Liverpoolia vuosina 1985-1991 ja lyhyesti 2011-2012. Skotlantilainen edusti seuraa myös peliurallaan vuosina 1977-1990 13 vuoden ajan.