Manchester Unitedin entinen keskikenttäpelaaja Nemanja Matic sanoo, että seuralegenda Roy Keanen on nykyaikaistettava näkemyksiään.

Nykyisin AS Romaa edustava Matic, 34, muistetaan Valioliigasta Chelseasta ja Unitedista, jota hän edusti edelliset viisi kautta.

Keanea, 51, ärsytti, kun Matic tunnusti Englannista lähtönsä alla rakkauttaan sekä Chelseaa että Unitedia kohtaan.

– Matic sanoo, että ”Man United tulee aina olemaan sydämessäni. Ai niin, Chelsea myös! Ai niin, ja Benficakin vielä! Heitä ei saa unohtaa.” Ne eivät kaikki voi olla sydämessäsi, kritisoi Keane huhtikuussa.

Serbian maajoukkuepelaaja vastasi Keanen kommentteihin Timesin haastattelussa. Matic vakuutti, että hän ei ole niistä harmissaan, mutta hänen mielestään Keanen on ymmärrettävä, että jalkapallo on kehittynyt lajina ja ilmiönä hänen päivistään.

– Kunnioitan hänen saavutuksiaan, mutta hänen on ymmärrettävä, että jalkapallo on muuttunut. Minä pelasin Chelseassa, en voi sanoa, että vihaan heitä. En voi olla vihainen, kun puhun lehdistölle pelien jälkeen.

– Se, miten hän käyttäytyi kentällä… 70 prosenttia niistä tempuista johtaisi nykypäivänä punaisen korttiin. Kentällä ei voi lyödä ketään, kun kaikki maailman kamerat ovat paikalla.

– Oikea sankari on se, joka tulee kadulla sanomaan jotain. Mutta hän (Keane) oli aina todella mukava minulle, joten en oikeastaan välitä siitä, mitä hän sanoo julkisuudessa. Minä tiedän, mitä olen tehnyt urallani ja olen todella iloinen.