”Kuningas” Eric Cantona kertoi The Athleticin haastattelussa tarjoutuneensa isoon rooliin Manchester Unitedissa. Seuraa pelaajana vuosina 1992-1997 edustanut marseillelainen tuli kuitenkin ehdotuksineen entisen varapuheenjohtaja Ed Woodwardin torjumaksi.

Eloisana hahmona tunnettu 56-vuotias sanoo tarjoutuneensa Unitedin ”jalkapallopresidentiksi”.

– Tapasin Woodwardin pariin otteeseen, mutta hän ei hyväksynyt ehdotustani. Olen silti edelleen sitä mieltä, että olen se sitten minä tai joku muu, heillä pitäisi olla joku nimenomaan jalkapalloa varten. Joku joka tuntee jalkapallon ja seuran.

Cantona ei pelkää puhua, eikä hänen lausuntojensa vakavuusasteesta aina saa heti selvää. Asenne on kuitenkin varsin vahva, ellei jopa älykäs.

– Suurimman osan ajasta olen hyvin nöyrä. Heitän kuitenkin vitsejä sanomalla esimerkiksi että ”minä olen legenda”. En oikein välitä. Elämme sirkuksessa, joten esitän vain osaani. Olen pelle samalla tavoin kuin kaikki muutkin. Esimerkki en halua olla. En pidä siitä ajatuksesta että jalkapalloijoiden, poliitikkojen, laulajien tai muiden kuuluisien henkilöiden pitäisi toimia esimerkkeinä muille.