Sky Sports kertoi varhain maanantaina Englannin maajoukkuevalmentaja Gareth Southgaten miehistöstä illan Saksa-otteluun. Virallista kokoonpanoa ei vielä ole nimetty, mutta tiedot ennen muuta puolustuspään ratkaisuista kuumentavat tunteita.

Kolmen leijonan ryhmän menetettyä jo mahdollisuutensa Nations Leaguessa, on esimerkiksi tämän illan ottelulla merkitystä pääasiassa loppuvuoden MM-kisapaikkojen jaon suhteen. Yksi nimistä, jonka putoaminen Qatarin koneesta ei enää vaikuta mahdottomalta, on Liverpoolin laitapakki Trent Alexander-Arnold. 23-vuotias ei kuulu Southgaten illan kokoonpanoon tietojen mukaan lainkaan, huolimatta siitä että on kunnossa ja osallistunut kaikkiin ryhmän harjoituksiin. Hän ei pelannut myöskään kolmen päivän takaisessa Italia-ottelussa.

Toppari Fikayo Tomori tuntuu tehneen turhan reissun joukkueen mukaan. Hallitseva Italian mestari ei pelannut Azzurria vastaan, eikä tämänhetkisten tietojen mukaan ole kokoonpanossa Saksa-kohtaamisessa. Poissa Wembleylle astelevasta ryhmästä ovat myös Jarrod Bowen ja James Ward-Prowse. Brentfordin Ivan Toney puolestaan on nostettu hakemaan tehoja märkäruutisen hyökkäyksen riveissä.

The Telegraphin jalkapallotoimittaja Matt Law kuuluu siihen joukkoon, joka näkee Southgaten juonen olevan isommassakin mittakaavassa hukassa.

– 28 pelaajan kutsuminen mukaan oli turhaa, ja on omiaan ärsyttämään niitä pelaajia jotka eivät saa minuutteja.