Chelsealla on mahdollisuus kotiuttaa Englannin maajoukkuehyökkääjä Tammy Abraham AS Romasta ensi kesänä, kertoo Fabrizio Romano.

Abraham, 24, lähti kasvattajaseurastaan Chelseasta kesällä 2021 ja siirtyi AS Romaan 40 miljoonan euron kaupassa. Englantilaishyökkääjä on säkenöinyt Italiassa ja paukuttanut 29 maalia 61 otteluun.

Romanon mukaan Chelsealla on Abrahamiin 80 miljoonan euron takaisinosto-optio, joka astuu voimaan ensi kesänä. Vaikka hinta on puolet suurempi kuin millä Chelsea hänet myi, voisi Abrahamin kotiutus olla järkevää.

Ennen siirtoaan Serie A:han Abraham ehti pelata Chelseassa 82 ottelua ja teki niissä 30 maalia. Nyt hän on ottanut kehitysaskelia José Mourinhon alaisuudessa ja on kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin aiemmin. Chelsealta on myös viime vuosina puuttunut maalivarma ysipaikan pelaaja, eikä Pierre-Emerick Aubameyang ole mikään pitkän aikavälin ratkaisu. Huippuhyökkääjiä ei myöskään ole liiaksi tarjolla, joten Abrahamin paluu Lontooseen on ihan varteenotettava vaihtoehto.