Portugali menetti otteensa Nations Leaguen finaaliturnauspaikasta lohkovaiheen päätöskierroksella, kun Espanja nappasi 1-0-vierasvoiton Bragassa pelatusta ottelusta.

Portugalille olisi riittänyt Espanja-ottelusta tasapelikin lohkovoittoon ja ensi kesänä pelattavaan finaaliturnaukseen, mutta toisin kävi.

Suureen pettymykseen päättyneen Espanja-ottelun jälkeen portugalilaisfanit ja -mediat syyttivät tappiosta maajoukkueen kapteenina toimivaa Cristiano Ronaldoa. Konkarihyökkääjä tuhlaili ratkaisuottelussa maalipaikkoja jonka johdosta hänet nostettiin tikun nokkaan.

Ronaldon isosisko Katia Aveiro ei sulattanut lainkaan sitä, että hänen veljeään kritisoitiin. Aveiro julkaisi Instagram-tilinsä tarinaosiossa päivityksen, jossa hän purki raivoaan.

– Tämä ei yllätä minua ollenkaan. Portugalilaiset sylkevät lautaselle, jonka he syövät, niin se on aina ollut. On tarpeellista antaa käsi niille, jotka ovat aina antaneet omansa Portugalille. Mutta portugalilaiset [fanit] voivat olla sairaita, pikkumaisia, sieluttomia, tyhmiä ja ikuisesti kiittämättömiä.