Liverpoolin keskikenttäpelaaja Naby Keïtan, 27, sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Viidettä kauttaan Liverpoolissa pelaavan Keïtan tulevaisuus on vielä hämärän peitossa. Vaihtoehtoja ovat joko jatkosopimuksen allekirjoittaminen tai lähtö vapaana agenttina. Jälkimmäistä skenaariota Liverpool-leirissä ei haluta nähdä.

Fabrizio Romanon mukaan Keïtalla riittää vientiä, mikäli hän ei allekirjoita jatkosopimusta Liverpoolin kanssa. Romano kertoo, että Borussia Dortmund ja muutama muu seura on kiinnostunut guinealaiskeskikenttäpelaajan palkkaamisesta.

– Borussia Dortmund on yksi 3-4 seurasta ympäri Eurooppaa, jotka ovat kiinnostuneita Naby Keïtasta jos hänestä tulee vapaa agentti, Romano kirjoittaa CaughtOffsiden kolumnissaan.

Liverpool maksoi Keïtasta peräti 60 miljoonan siirtokorvauksen neljä vuotta sitten. Seura ei halua menettää keskikenttäpelaajaansa ilmaiseksi, ja myös Keïta on halukas jatkamaan – takuita vastaan.

– Tilanne on edelleen avoin Liverpoolin kanssa. Naby haluaa takuita, jotta hän suostuu allekirjoittamaan uuden sopimuksen Liverpoolin kanssa. Asiasta keskustellaan lähikuukausien aikana, Romano jatkaa.

Keïtan haluamat takuut liittyvät mitä todennäköisimmin peliaikaan. Keskikenttäpelaaja ei halua jäädä Liverpooliin istumaan penkille, sillä iän puolesta hän lähestyy parhaita pelivuosiaan ja tiedostaa, että muualla hänelle olisi tarjolla säännöllistä peliaikaa.