Real Madridilla on tuleville vuosille suuret suunnitelmat, joissa Manchester City on vahvasti osallisena, uutisoi espanjalaislehti AS.

AS:n mukaan Real Madridin ensisijainen tavoite ensi kesälle on hankkia Man Cityn laitapuolustaja João Cancelo.

27-vuotias portugalilaispuolustaja on Cityn ehdottomia avainpelaajia ja yksi Pep Guardiolan suosikkipelaajista. Lisäksi Cancelo laittoi alkuvuonna nimensä kesään 2027 asti ulottuvaan jatkosopimuspaperiin, joten hänen hankintansa on kaikin puolin haasteellinen.

Kesälle 2024 Los Blancosilla on vielä entistäkin isompi nimi kiikarissa. Ei enempää eikä vähempää kuin Erling Haaland.

Cityyn tänä kesänä siirtyneen Haalandin, 22, sopimukseen sisältyy ulososto-optio, joka astuu voimaan kesällä 2024. Espanjalaislehden mukaan ulososto-optio on arvoltaan 180 miljoonaa euroa, ja Real Madrid suunnittelee aktivoivansa sen.