Evertonin hyökkääjä Anthony Gordon, 21, kyseenalaistaa seurojen rahankäytön. Hänen mielestään nykyiset siirtomaksut ovat ”hulluja”.

Gordon oli kesällä myös itse siirtohuhujen kohteena. Chelsea teki hänestä 40 ja 45 miljoonan punnan tarjoukset, jotka Toffees hylkäsi.

Everton olisi halunnut Gordonista noin 60 miljoonan punnan siirtokorvauksen, jota Chelsea ei suostunut maksamaan. Nuorukaisen mielestä hän tai kukaan muukaan pelaaja ei ole kyseisen rahasumman arvoinen.

– Tällaista on jalkapalloa nykyään. Se on aivan hullua. Henkilökohtaisesti en usko, että kukaan pelaaja on sellaisen rahasumman arvoinen, mutta en myöskään aio puhua itseäni alas, Gordon sanoo.

– Rahankäyttö jalkapallossa on juuri sellaista ​​nykyään. Maksat myös potentiaalista enemmän ja enemmän nykypäivänä.

Gordon ei liiemmin keskittynyt hänen ympärillään velloneisiin siirtohuhuihin, koska loppupeleissä hänellä itsellään ei olisi ollut asiaan paljoakaan sananvaltaa.

– En keskittynyt siihen liikaa, koska voin hallita vain sitä, mitä voin hallita, Gordon kertoo.

– Ne [siirtohuhut] kuuluvat oleellisena osana jalkapalloon. Kun sinulla menee hyvin, spekulaatiota tulee aina olemaan.

– Everton on hyvä paikka enkä ollut harmissani siitä, että jäin seuraan. En koskaan halunnut lähteä Evertonista. Näin ei todellakaan ollut.

Gordon on pelannut tällä kaudella lähes kaikissa Evertonin valioliigaotteluissa täydet minuutit ja onnistunut maalinteossa kahteen kertaan.