Juventuksen keskikenttäpelaaja Paul Pogba myöntää, että hänen viimeiset vuotensa Manchester Unitedissa eivät menneet putkeen.

Pogba, 29, edusti Unitedia ensimmäisen kerran vuosina 2009-2012, kunnes siirtyi Juventukseen. Neljä vuotta myöhemmin hänet ostettiin takaisin Manchesteriin 105 miljoonalla eurolla, silloisella maailmanennätyssummalla.

Ranskalaistähti ei kuitenkaan yltänyt toisella Manchesterin-reissullaan hintalappunsa tuomiin odotuksiin – ainakaan tarpeeksi tasaisesti. Unitedin kannattajat eivät myöskään pitäneet siitä, että Pogba vihjaili monesti varsin avoimesti siirrosta muualle.

Siirto tapahtui lopulta viime kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa Unitedin kanssa päättyi. Pogba kertoi Italian GQ:n haastattelussa, että hän uskoo tehneensä oikean päätöksen valittuaan toistamiseen Juventuksen.

– Haluan ajatella ja sanoa, että sydämeni teki valinnan palata Juventukseen. Ehkä oli myös oikea aika palata tänne.

– Viimeiset, loukkaantumistenkin sävyttämät, kolme vuotta Manchesterissa, eivät menneet haluamallani tavalla. Se ei ole mikään mysteeri.

– Juventuksella on takana kaksi vuotta ilman sarjamestaruutta. Tämä oli hyvä haaste kummallekin osapuolelle. Ehkä tämä oli aika yhdistää voimamme ja ottaa takaisin se, mikä meille kuuluu.

Pogba ei ole pystynyt polvivamman takia vielä pelaamaan tällä kaudella Juventuksen kanssa.