Antonio Conten mielestä VAR:in toiminnan on parannuttava Englannissa.

Tottenhamin manageri kritisoi videotuomaroinnin tasoa voimakkaasti Spursin hävittyä Pohjois-Lontoon derbyn 3-1-lukemin Arsenalin vieraana.

Conte nosti esille erotuomari Anthony Taylorin VAR-tarkastuksen jälkeen Emerson Royalille viheltämän ulosajon. Brasilialainen sai suoran punaisen kortin osuttuaan napit edellä Gabriel Martinellin varpaille.

Tottenham oli ulosajon tultua 1-2-takaa-ajoasemassa. Pian Emersonin rikkomuksen jälkeen Granit Xhaka ratkaisi pelin Arsenalin kolmannella maalilla.

Conten mielestä VAR-päätösten laadun pitäisi parantua Valioliigassa huomattavasti.

– Joskus näet tilanteita joiden pitäisi olla punaisia kortteja, keltaisia kortteja tai ei ollenkaan kortin arvoisia. Heidän täytyy tehdä töitä tämän eteen, Conte kritisoi ottelun jälkeen lehdistölle.

– Italiassa tuomarimme kokoontuvat torstaisin yhdessä katsomaan videolta, mitä he voisivat tehdä paremmin. Tämä on korkea taso, joten VAR:in pitäisi olla korkealla tasolla. Jokaisen päätöksen pitäisi olla huippuluokkaa.

– Se oli hyvin vaikeaa. Punainen kortti tappoi pelin. Ei vain siksi, koska meillä oli kymmenen miestä. Meillä oli hyökkäävä ryhmitys ja siinä meni neljä tai viisi minuuttia, että pääsimme vaihtamaan. Se teki puolustamisesta vaikeaa.