Leandro Trossard oli suuri sankari, kun Brighton ryösti pisteen Anfieldiltä Liverpoolin luota. Belgialaistähden hattutemppu toi Lokeille 3-3-tasatuloksen uuden managerinsa Roberto De Zerbin debyytissä.

Brighton piti tasapelin myötä paikkansa neljän parhaan joukossa. Lokit on sarjataulukossa seitsemän pelatun ottelun jälkeen neljäntenä neljä pistettä yhdeksäntenä olevaa Liverpoolia edellä.

Liverpool sai ottelulle painajaisalun Brightonin iskettyä johtoon jo neljännellä minuutilla. Trossardin laukaus yllätti Alissonin ja upposi takakulmasta sisään.

Trossard osui uudelleen 18. minuutilla varmalla viimeistelyllä Solly Marchin tarjoilusta vieden vieraat jo kahden maalin johtoon.

Liverpoolin kiri käynnistyi 34. minuutin kohdalla. Pallo karkasi Mohamed Salah´lta ja Roberto Firmino laittoi sen tyhjään maaliin. Tilanteesta nousi ensin paitsiolippu, mutta VAR-tarkastus käänsi tuomion.

Firmino toi myöhemmin toisen puoliskon alussa Liverpoolin jo tasoihin tällättyään päivän toisensa Luis Diázin mainiosta syötöstä. Brasilialaisen laukaus upposi oikeasta nurkasta sisään.

Liverpoolin kiri sekoitti Brightonin pakkaa ja kotijoukkueen kolmannessa maalissa vierailla oli jo epäonnea. Ensin Robert Sánchez sohi ohi kulmapotkusta, minkä seurauksensa Liverpoolin jatkoyritys kimposi Adam Websterin kautta omaan maaliin.

Juuri kun Brighton näytti lyödyltä, Trossard nousi vielä kerran esille ottelun loppuhetkillä. Kaoru Mitoma lähetti keskityksen boksiin, minkä belgialainen sijoitti vasemmalla jalallaan sisään kruunaten ottelunsa.

Valioliiga lauantaina kello 17:00

Bournemouth-Brentford 0-0
Crystal Palace-Chelsea 1-2
Fulham-Newcastle 1-4
Liverpool-Brighton 3-3
Southampton-Everton 1-2