West Ham nappasi lauantaina kauden ensimmäisen kotivoittonsa Valioliigassa, kun Wolves kaatui London Stadiumilla 2-0-lukemin.

Ottelun voittomaaliksi jääneestä 1-0-osumasta vastasi italialaiskärki Gianluca Scamacca, joka osui maalipuiden väliin juuri ennen puolituntisen täyttymistä.

Toisen jakson alussa West Hamin viime kauden maalitykki Jarrod Bowen onnistui vihdoin avaamaan kauden maalitilinsä valioliigaviheriöillä. Bowen laukoi pallon lähietäisyydeltä ohi José Sán ja sai helpotusta maalinteon tuskaansa.

Wolves piti palloa hallussaan 61-prosenttisesti ja kirjautti tilastoihin 15 maalintekoyritystä, mutta maalitili jäi tälläkin kertaa avaamatta. Susien ruuti on ollut todella märkää tällä kaudella, sillä kahdeksassa valioliigaottelussa joukkue on onnistunut maalinteossa vain kolme kertaa. Helpotusta maalinteko-ongelmiin ei tuonut edes Diego Costa, joka debytoi Wolves-paidassa lauantai-illan ottelussa.