Arsenal voitti torstaina norjalaisen Bodø/Glimtin Eurooppa-liigassa 3-0 kotikentällään.

Tykkimiehet siirtyi johtoon 23. minuutilla hallittuaan peliä alkuvihellyksestä lähtien. Gabriel Martinelli tarjoili kuljetuksensa päätteeksi pallon Kieran Tierneylle, joka tykitti voimalla tolppaan. Pallo kimposi maalista ulospäin, mutta Eddie Nketiah oli irtopallolla ensimmäisenä ja tuikkasi Arsenalin johtoon.

Arsenal tuplasi johtonsa vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Bodø/Glimt siivosi Fábio Vieiran antaman kulmapotkun maaliltaan, mutta pallo tuli takaisin hänelle. Toisella keskityksellään Vieira löysi Rob Holdingin, joka puski pelivälineen verkkoon.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilut viisi minuuttia, kun Arsenal iski illan viimeisen. Gabriel Jesus eteni maalia kohti päätyrajaa pitkin ja ohitti näyttävästi kaksi puolustajaa ennen kuin tarjoili pallon Fábio Vieiralle, joka tälläsi pelivälineen maalin kattoon.

Ensimmäisessä lohko-ottelussaan Arsenal kaatoi FC Zürichin 2-1. Tykkimiesten oli määrä kohdata PSV Eindhoven kolme viikkoa sitten, mutta ottelua päätettiin lykätä poliisin resursseihin liittyvien huolien vuoksi kuningatar Elisabet II:n kuoleman jälkeen. Siksi Arsenal on pelannut vasta kaksi ottelua Eurooppa-liigassa.

Arsenal pelaa ensi viikon torstaina Bodø/Glimtin vieraana ja isännöi viikkoa myöhemmin PSV:tä.