Entinen Englannin maajoukkuevalmentaja Fabio Capello syyttää Kalidou Koulibalya sieluttomasta pelaamisesta ensimmäisinä kuukausinaan Chelseassa.

Senegalin maajoukkuetoppari pelasi eilen Mestarien liigassa täydet minuutit, kun Blues piti nollat 3-0-voitossa AC Milania vastaan.

Capello löysi vahvasta keskiviikosta huolimatta Koulibalyn, 31, pelistä arvosteltavaa. Italialaisen mielestä tähtipuolustaja ei ole ollut Lontoossa sama pelaaja kuin Napolissa.

– Hänellä ei ole Chelseassa minkäänlaista luonnetta. Kun hän saa pallon jalkaansa, hän epäröi. Hän ei pelaa nopeasti. Hän ei tee samaa kuin Napolissa, Capello arvosteli Sky Italialle.

– Napolissa hän johti peliä, nousi ylös, teki pitkiä syöttöjä. Nyt kun hänellä on pallo jalassaan, hän ei tiedä minne syöttää ja tekee syöttöjä vain jos joku on muutaman metrin päässä.

– Hän on yllättänyt minut. Luulin hänen olevan tärkeä Chelsealle ja lyövän välittömästi läpi. Tällä hetkellä hän ei vaikuta itseltään.

Napolista saapunut Koulibaly on ollut kesän siirtonsa jälkeen runkopelaaja Chelsean avauksessa. Hän on aloittanut penkiltä vain viime viikonlopun valioliigaottelun Crystal Palacea vastaan.

Koulibalylta jäi väliin elokuulta myös Leicester-ottelu, koska hän oli pelikiellossa.