Nuno Espirito Santoa Wolverhamptonin managerina seurannut, edeltäjänsä tavoin portugalilainen Bruno Lage irtisanottiin huonojen tulosten vuoksi toimestaan sunnuntaina. Spekulaatioissa 46-vuotiaan seuraajaksi mainittiin nopeasti muutamia nimiä, joista yhtenä Olympiakosia viimeksi luotsannut Pedro Martins.

Vaikka pari muuta ehdokasta kuulostivat muuten todennäköisemmiltä valinnoilta, saattoi Martinsin portugalilaisuuden uskoa painavan vaakakupissa – niin selkeästi kyseinen kansallisuus on Molineux’lla sekä kulisseissa että kentällä läsnä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että seuraava luotsi on espanjalainen.

Martins oli paikalla Mestaruussarjaa pelaavan Hull Cityn Wigan-ottelussa keskiviikkona, ja nimitys seuran päävalmentajaksi vaikuttaa päivän tietojen mukaan melko varmalta.

Ryan Taylor

@RyanTaylorSport
Pedro Martins set to be confirmed head coach of Hull City on three-year deal (two-year + option) after watching 2-1 win over Wigan at MKM Stadium last night. Flew in on Tuesday for talks. At least four members of backroom staff joining him. Never serious option for Wolves. #HCAFC

Varsin meritoitunut Julen Lopetegui irtisanottiin Sevilllasta virallisesti torstaina, ja häntä pidetään hyvin todennäköisenä uutena Wolves-managerina.