Liverpool pelaa keskiviikkona Mestarien liigaa Rangersin vieraana, ja manageri Jürgen Klopp esiintyi tavan mukaan ennen ottelua medialle. Saksalaisen puheet painottuivat kuitenkin skottiryhmän kohtaamista enemmän kitkeriin vastauksiin joukkueensa yleisestä tilanteesta, ja viime sunnuntain tappiosta Arsenalille.

Entisen Reds-keskikenttäpelaaja Dietmar Hamannin puheet siitä, miten Liverpoolilta puuttuu kipinää, ja miten sen löytäminen tuntuu vaikealta, nostettiin pressitilaisuudessa toimittajan taholta esiin. Klopp toimi totuttuun tapaan; tylyttämällä kysymyksen esittänyttä toimittajaa.

Manageri palasi Arsenal-otteluun kertoakseen, miten erotuomari Michael Oliverin ja muun tuomaritiimin päätökset vaikeuttivat sen mainitun kipinän löytymistä.

– Mitä me jäimme tuossa ottelussa kaipaamaan? Jo ihan vain oikeat tuomiot olisivat auttaneet, totta puhuen. Sellaisten jälkeen olisimme voineet arvioida ottelua, Klopp ruoski kuvailtuaan ensin virhelliseksi uskomiaan ratkaisuita seikkaperäisesti.

– Jos olisimme voittaneet tuon pelin, niin ulkopuolisten silmin kaikki ongelmamme olisivat olleet poispyyhittyjä. Nyt hävisimme ottelun ja menetimme kolme pelaajaa – siis täysin päinvastoin kuin olisi pitänyt tapahtua.

Rangers tarjosi Liverpoolille kipinää edellisessä lohkokohtaamisessa; Kloppin joukot voittivat Anfieldin ottelun 2-0. Nyt Giovanni van Bronckhorstin komentama ryhmä lähtee puolustamisen sijasta hakemaan voittoa.

– Me emme voi mitään muuta kuin jatkaa taistelua. He lähestyivät ottelua viimeksi viiden pelaajan takalinjalla puolustaen, mutta haluavat kotonaan hyökätä. En ole koskaan pelannut siellä (Ibrox), ja odotan tätä kokemusta.