Tottenham Hotspur jäi viime Mestarien liiga -kierroksella maalittomaan tasapeliin Eintracht Frankfurtin vieraana, ja lähti saksalaisten vastavierailulla selkeästi hakemaan ensinnäkin maalia, ja myös voittoa.

Ottelu ei kuitenkaan käynnistynyt lontoolaisten suunnitelmien mukaan, vaan Eric Dierin 12. minuutilla nappaamaa varoitusta seurasi pian vieraiden osuma, Daichi Kamadan toimesta. Spurs nousi takaisin peliin Son Heung-minin onnistuttua maalinteossa kuutta minuuttia myöhemmin.

Harry Kane vei joukkueensa 2-1 -johtoon rangaistuspotkusta 27. minuutillla.

Liverpool puolestaan lähti 2-0 -kotivoiton jälkeen Rangersin vieraaksi Ibroxille. Myös Glagowssa valioliigajoukkueelle juotettiin nopeasti katkeraa kalkkia; Scott Arfield vei isännät johtoon.

Myös Liverpool nousi kuitenkin tasoihin, Roberto Firminon osuttua 24. minuutilla Konstantinos Tsimikasin kulmapotkutarjoiusta.

Rangersin on pakko voittaa Liverpool, pitääkseen jatkomahdollisuutensa elossa. Glen Kamara on ottelusta loukkaantumisen vuoksi sivussa.