Barcelona ja Internazionale pelasivat keskiviikkona 3-3 -tasapelin Mestarien liigassa. Tulos jättää Barcelonan käytännössä ulos Mestarien liigan pudotuspeleistä.

Inter-hyökkääjä Lautaro Martínez pelasi loistavan ottelun Camp Noulla. Lautaro teki maalin ja syötti toisen. Inter on hyvin lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Manchester United oli hyvin vaikuttunut Lautaron Barcelona-ottelusta ja on kiinnostunut hankkimaan hänet tulevaisuudessa. Lautaron hinnaksi on arvioitu noin 80-90 miljoonaa euroa.

Manchester Unitedilla on kuitenkin yksi ongelma – nimittäin se, ettei argentiinalaiskärki halua jättää Interiä. Lautaro on kertonut agentilleen, ettei halua kuunnella mahdollisia tarjouksia. Lautaro allekirjoitti edellisen jatkosopimuksensa lokakuussa 2021.

25-vuotias Argentiinan A-maajoukkuehyökkääjä on edustanut Interiä neljän vuoden ajan ja voittanut seurassa Serie A:n ja Coppa Italian mestaruudet. 194 ottelussa on syntynyt 78 maalia ja 26 maalisyöttöä.