Liverpoolin keskikenttäpelaaja Arthur Melo on avautunut sosiaalisessa mediassa tuoreesta loukkaantumisestaan, joka tuli hänelle isona takaiskuna.

Brasilian A-maajoukkueessa 22 kertaa esiintynyt Arthur, 26, siirtyi Liverpoolin täksi kaudeksi Juventuksesta lainasopimuksella, joka sisältää 37,5 miljoonan euron osto-option.

Hän saapui kuitenkin Englantiin puolikuntoisena, eikä hän ole pelannut Valioliigassa vielä otteluakaan.

Arthur palkkasi itselleen henkilökohtaisen fysioterapeutin, kuntovalmentajan ja ravitsemusterapeutin päästäkseen nopeammin huippukuntoon ja tehdäkseen vaikutuksen manageri Jürgen Kloppiin.

Hän loukkasi kuitenkin reitensä Liverpoolin valmistautuessa viime keskiviikon Mestarien liigan otteluunsa Rangersia vastaan. Joidenkin lehtiarvioiden mukaan hän joutuu olemaan leikkauksensa jälkeen sivussa jopa 3-4 kuukautta.

Arthur harmitteli kohtaloaan Instagram-tilillään.

– Viime viikko ei ollut minulle paras mahdollinen… Valitettavasti, kuten tiedätte, vasemman reiteni valitettava loukkaantuminen pitää minut poissa tositoimista jonkin aikaa.

– Tämä sattui juuri silloin, kun olin valtavan ponnistelun ja kovan työn jälkeen valmis vakiinnuttamaan asemani uudessa joukkueessani ja päättänyt taistella unelmastani päästä pelaamaan MM-kisoihin.

– Nyt minun on aika pitää pääni ylhäällä, yhdistää voimani perheeni kanssa ja tehdä kaikkeni joukkueeni kanssa varmistaakseni, että palaan takaisin vahvempana mahdollisimman pian. Mikään este ei estä minua etenemästä urallani, ja minulla on suuri kunnianhimo näyttää, mihin pystyn kentällä.