Queens Park Rangersin Michael Beale on Wolverhamptonin uusi ykkösehdokas joukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi, kertoo Athletic.

Wolves on etsinyt uutta käskyttäjää annettuaan kuun alussa kenkää Bruno Lagelle.

Seura tavoitteli ensin Lagen tilalle Julen Lopeteguita, mutta espanjalaisluotsi kieltäytyi tehtävästä perhesyihin vedoten. Uutisoimme aiemmin Telegraphin ja BBC:n tietojen pohjalta, että Wolves on neuvotellut pestistä myös entisen päävalmentajansa Nuno Espírito Santon sekä hollantilaisen Peter Boszin kanssa.

Athleticin mukaan Wolves ei ole vielä ollut yhteydessä QPR:n seurajohtoon, mutta sen odotetaan tapahtuvan pian. Wolves kunnioittaa sitä, että QPR pelaa tänään, keskiviikkona, Cardiffia vastaan Mestaruussarjassa.

Bealen ja QPR:n sopimus on voimassa kesään 2025 saakka, mutta se sisältää tiettävästi ulosostoklausuulin.

Hän aloitti QPR:n puikoissa viime kesäkuussa, mutta hän on tehnyt jo valtavan vaikutuksen pestissään. Kirjoitushetkellä Bealen suojatit ovat Mestaruussarjassa kuudentena, kolme pistettä perässä sarjakärki Blackburnia, joka on pelannut kaksi ottelua enemmän.

Wolverhampton taas on Valioliigassa 17:nä.

Beale on aiemmin urallaan valmentanut Chelsean ja Liverpoolin akatemioissa ja toiminut apuvalmentajana São Paulossa, Rangersissa jas Aston Villassa.