Mestaruussarjaa johtavan Queens Park Rangersin päävalmentaja Michael Beale on kieltäytynyt Wolverhamptonin tarjoksesta, kertoo Telegraph.

Uutisoimme keskiviikkona Athleticin pohjalta, että Beale, 42, oli noussut Wolvesin uudeksi ykkösehdokkaaksi. Seura tavoitteli ensin Julen Lopeteguita, joka kieltäytyi perhesyihin vedoten, ja Wolves on neuvotellut päävalmentajan paikastaan myös Peter Boszin sekä Nuno Espírito Santon kanssa.

Beale siirtyi menneenä kesänä ensimmäistä kertaa urallaan päävalmentajan rooliin miesten edustustasolla, kun hän otti ohjat QPR:stä. Aiemmin hän on valmentanut Chelsean ja Liverpoolin akatemioissa ja toiminut apuvalmentajana São Paulossa, Rangersissa jas Aston Villassa.

QPR on nauttinut Bealen palveluksista vasta 15 pelin ajan, mutta hän on noussut jo erittäin arvostettuun asemaan seurassa ja muiden ihailijoidensa parissa. Keskiviikkona Bealen suojatit voittivat Cardiffin 3-0 ja nousivat Mestaruussarjan piikkipaikalle.

Bealen ja QPR:n sopimuksessa on noin 1,4 miljoonan euron ulosostoklausuuli, jonka maksaminen ei olisi ollut Wolvesille ongelma, mutta Beale halusi jäädä jatkamaan projektiaan Lontoossa.

Telegraphin mukaan Wolvesilla on kaksi erillista listaa valmentajaehdokkaista. Toisella listalla on ulkomaisia ja toisella brittivalmentajia, joiden kärjessä Beale oli.

Wolverhampton on etsinyt uutta päävalmentajaa lähes kolme viikkoa annettuaan lokakuun alussa potkut Bruno Lagelle, joka ehti toimia pestissä kesästä 2021 lähtien.