Manchester United voitti torstaina moldovalaisen Sheriff Tiraspolin kotikentällään 3-0 Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Avausjaksoa oli jäljellä pari minuuttia, kun United siirtyi johtoon. Diogo Dalot nousi kulmapotkussa korkeimmalle ja puski Christian Eriksenin antaman keskityksen sisään.

Ottelua oli takana noin tunti, kun Cristiano Ronaldo veti etutolpalta pallon verkkoon, mutta portugalilaistähti oli ollut paitsiossa, joten osuma hylättiin.

Hetkeä myöhemmin United sai kuitenkin toisen maalinsa, kun Marcus Rashford puski pallon voimalla sisään Luke Shaw’n keskityksestä.

Lopulta myös Cristiano Ronaldo sai maalinsa, kun peliä oli jäljellä noin kymmenen minuuttia. Bruno Fernandes lähetti nappikeskityksen maanmiehelleen, jonka puskun Maxym Koval torjui. Ronaldo oli kuitenkin ensimmäisenä paikalla irtopallossa ja hoiti homman loppuun.

Manchester United varmisti voiton myötä jatkopaikkansa Eurooppa-liigassa. Se taistelee ensi viikon torstaina Real Sociedadin vieraana lohkovoitosta.