Chelsea voitti Dinamo Zagrebin keskiviikkona 2-1 Mestarien liigan lohkovaiheen päätöspelissään.

Ottelua ehdittiin pelata vain reilut viisi minuuttia, kunnes vierasjoukkue siirtyi johtoon. Chelsean puolustus hävisi rangaistusalueellaan pääpallokamppailun ja Bruno Petković puski kakkospallon sisään.

Peliä ehdittiin jatkaa noin kymmenen minuuttia, kunnes Chelsea tuli tasoihin. Pierre-Emerick Aubameyang jätti pallon kantapäällän Raheem Sterlingille, joka löysi tilaa Dinamon puolustuksen välistä ja upotti pelivälineen verkkoon.

Puolen tunnin kohdalla lontoolaiset siirtyivät johtoon. Mason Mountin matala keskitys kimpoili pilkun tietämille Denis Zakarialle, joka laukoi Chelsean toisen osuman.

Debyyttiotteluaan Chelseassa pelannut Zakaria joutui valitettavasti jättämään pelin kesken toisella jaksolla loukkaantumisen takia.

Chelsea oli varmistanut lohkovoittonsa jo ennen keskiviikkona. AC Milan tuli lohkossa toiseksi, Salzburg kolmanneksi ja Dinamo Zagreb jäi viimeiseksi.

Valioliigasta keskiviikkona oli vauhdissa myös Manchester City, joka oli Chelsean tavoin varmistanut lohkovoittonsa jo ennen tätä viikkoa. City voitti omassa ottelussaan Sevillan 3-1.