Newcastlessa vireensä löytänyt hyökkääjä Callum Wilson kommentoi BBC:lle Liverpoolin viime kesän pelaajakaupaa, jossa seura myi Sadio Manén Bayern Müncheniin reilun 30 miljoonan euron kädenpuristuksella.

– Kun näin uutisen tästä, olin totta puhuen vähän järkyttynyt. Siitä hyökkäystriosta hän ei olisi ollut se, jonka olisin myynyt.

– Heitä vastaan pelatessa hän oli aina se, jota piti varoa, se joka saattoi itsekseen tuhota vastustajan. Juuri hän oli luultavasti se nyt puuttuva pala Liverpoolin palapelissä.

Wilson on noussut monien spekulaatioissa ehdokkaaksi Englannin MM-joukkueeseen. 30-vuotias on pelannut meneillään olevalla kaudella yhdeksässä valioliigaottelussa, joissa tehnyt kuusi maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Manén kausi Bayernissa on alkanut odotusten mukaan; kaikki kilpailut mukaan lukien 21 ottelua, 11 maalia ja kolme syöttöä.