Julen Lopeteguin on Wolverhamptonin uusi päävalmentaja. Lue lisää täältä.

Wolves otti yhteyttä espanjalaisvalmentajaan jo vajaa kuukausi sitten, mutta silloin Lopetegui hylkäsi tarjouksen isänsä vaikean terveystilanteen vuoksi. Terveystilanne on sittemmin parantunut merkittävästi ja Lopetegui on valmis palaamaan valmentamisen pariin. Lopetegui sai potkut Sevillan peräsimestä lokakuun alussa.

AS:n saamien tietojen mukaan Lopetegui haluaa hankkia Mariano Díazin Real Madridista Wolvesiin tammikuun siirtoikkunassa.

Lopetegui valmensi Marianoa Real Madridissa kaudella 2018-19.

29-vuotias Mariano on jäänyt Real Madridissa täysin olemattomalle vastuulle jo vuosien ajan. Mariano on pelannut viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana Real Madridissa yhteensä noin 1100 minuuttia, eli noin neljä täyttä ottelua kautta kohden.