Cristiano Ronaldo on tottunut olemaan median otsikoissa viikosta ja aiheesta toiseen.

Kaksi viikkoa sitten Ronaldo palasi median parrasvaloihin, kun hän kieltäytyi menemästä kentälle Tottenham-ottelussa. 

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag oli jättänyt Ronaldon tuttuun tapaan penkille, ja halusi hänen menevän kentälle ottelun loppuhetkillä noin kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Ronaldo kieltäytyi ten Hagin käskystä ja marssi hetkeä myöhemmin pukusuojiin. Ottelu oli vielä käynnissä, kun Ronaldo käveli penkiltä koppiin.

Ronaldo sai käytöksestään rangaistuksen, sillä ten Hag siirsi hänet kolmeksi päiväksi sivuun edustusjoukkueen toiminnasta. Ronaldo ei sen vuoksi pelannut Chelsea-ottelussa.

Ronaldon maanmies Paulo Futren mielestä ten Hag käyttäytyi väärin. Urallaan Mestarien liigan voittaneen Futren mielestä Ronaldon kaltaista supertähteä ei voi pyytää vain muutamaksi minuutiksi kentälle.

– Ten Hag ei voi tehdä niin. Hän nöyryyttää Ronaldoa. Kunnioitan ten Hagia, mutta Ronaldo on voittanut viidesti Ballon d’Orin. Et voi sanoa sellaiselle pelaajalle, että mene pelaamaan lopussa kaksi minuuttia. Jos Ronaldo ei ole kunnossa, älä ota häntä mukaan kokoonpanoon, jolloin hän ei ole penkillä ja jää kotiinsa. Ten Hag ei voi tehdä näin, Futre totesi SerieANews.comin haastattelussa.