Argentiinalaisvalmentaja Marcelo Bielsa sai viime helmikuussa potkut Leedsin peräsimestä ja on ollut siitä lähtien ilman töitä. Bielsa nosti Leedsin takaisin Valioliigaan keväällä 2020. Seuraavalla kaudella argentiinalainen luotsasi Leedsin sarjassa yhdeksänneksi, mutta toisella valioliigasesongilla joukkue vajosi putoamistaisteluun ja lopulta Bielsan paikan otti Jesse Marsch.

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Bournemouth antoi jo kauden alussa (elokuussa) potkut Scott Parkerille. Liverpool nöyryytti tuolloin nousijajoukkuetta peräti lukemin 9-0 ja se riitti seurajohdolle. Siitä lähtien väliaikaismanagerina on toiminut Gary O’Neil.

Sky Sportsin tietojen mukaan Bournemouth ei kuitenkaan aio antaa O’Neillille vakituista pestiä vaan Bielsan kanssa on jo käyty keskusteluja. Brittimedian mukaan neuvottelut ovat sujuneet positiivisesti ja Bielsa on avoin ajatukselle Bournemouthiin saapumisesta.