Chelsean ja keskikenttäpelaaja Mason Mountin jatkosopimusneuvottelut ovat ajautuneet pattitilanteeseen, kertoo Telegraph.

Mount, 23, ja Chelsea ovat neuvotelleet uudesta sopimuksesta viime kesästä saakka tuloksetta. Hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen, jolloin hän voi lähteä Chelseasta ilman siirtokorvausta, ellei uutta sopimusta synny.

Englannin A-maajoukkueessa 32 kertaa esiintynyt Mount on Chelsean oma kasvatti ja yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista.

Chelsean ja Mountin odotetaan jatkavan neuvotteluja tulevina kuukausina, mutta seura on kaiken varalta kartoittanut hänelle jo korvaajia. Lontoolaiset ovat tarkkailleet muun muassa AS Roman Lorenzo Pellegriniä, 26, ja Villarrealin Yeremy Pinoa, 20.

Kaikkiaan Mount on pelannut Chelsean edustusjoukkueessa 181 ottelua tehden niissä yhteensä 32 maalia ja syöttäen 37.