Manchester Unitedin laitahyökkääjä Antony sanoo, että hän on noussut ”helvetistä” jalkapallotähteyteen.

Antony, 22, siirtyi Unitediin viime kesänä Ajaxista 95 miljoonalla eurolla, joka oli koko siirtoikkunan suurin siirtosumma.

Hän on ehtinyt pelata uudessa seurassaan 11 ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja seuraavaksi hän suuntaa Brasilian kanssa Qatarin MM-kisoihin.

Antony kertoi The Players’ Tribunelle vaikeista lähtökohdistaan.

– Minä synnyin helvetissä. Se ei ole vitsi. Eurooppalaisille ystävilleni, jotka eivät tiedä, favela, jossa vartuin Sao Paulossa, on itse asiassa nimeltään Inferninho – ”pieni helvetti”. Se on pahamaineinen paikka.

– Viidentoista askeleen päässä kotioveltamme oli aina huumekauppiaita tekemässä bisneksiään, jakamassa tavaraa kädestä käteen. Haju oli jatkuvasti ikkunamme ulkopuolella.

– Itse asiassa yksi ensimmäisistä muistoistani on se, kun isäni nousi sunnuntaina sohvalta ja meni huutamaan kavereille, että he jatkaisivat matkaansa ja jättäisivät meidät rauhaan, koska hänen lapsensa olivat sisällä katsomassa jalkapallo-ottelua.

– Olimme niin tottuneita näkemään aseita, ettei se ollut edes pelottavaa. Ne olivat vain osa jokapäiväistä elämää. Pelkäsimme enemmän sitä, että poliisi kolkutteli ovellemme.