Portugalin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Rui Jorge on tyytymätön siihen, miten Liverpoolin laitahyökkääjä Fábio Carvalho kieltäytyi hänen kutsustaan.

Jorge kutsui Carvalhon, 20, mukaan Portugalin tuleviin otteluihin Tshekkiä ja Japania vastaan, mutta Liverpoolin huippulupaus ilmoitti hänelle tekstiviestitse, että hän ei aio edustaa enää jatkossa Portugalia alle 21-vuotiaiden tasolla.

Carvalho on syntynyt Portugalin Torres Vedrasissa, mutta hän on viettänyt viimeiset yhdeksän vuotta Englannissa. Hän on edustanut Englantia U16-, U17- ja U18-maajoukkueissa, mutta tänä vuonna hän on pelannut neljä ottelua Portugalin U21-joukkueessa.

Jorgen mukaan Carvalho kertoi hänelle tekstiviestillä, että Portugalin U21-joukkueessa pelaaminen ”ei tuo hänelle mitään hyötyä”.

– Tiedän, että olemme eri sukupolven edustajia, mutta ajattelin, että hän soittaisi ja että voisimme puhua. Sanon kaikille pelaajille, että haluan tänne vain niitä, jotka todella haluavat olla täällä, kommentoi Jorge Goalin mukaan.

Carvalho on pelannut tällä kaudella Liverpoolissa 16 ottelua siirryttyään seuraan kesällä Fulhamista.