Englannin kapteeni Harry Kanen nilkka kuvattiin Iran-ottelussa syntyneiden vammojen vakavuuden tarkastamiseksi, ja huolestuneita tilanteesta riitti. Iltapäivästä joukkueen sisältä kuultiin, että hyökkääjä oli jo mukana joukkueen tiistain harkoituksissa. BBC:lle MM-kisatapahtumia juuri Kolmen Leijonan osalta kommentoiva ex-laituri Pat Nevin ei kuuluisi huolestujien joukkoon, vaikka Kane sivuun joutuisikin.

– En usko että on syytä paniikkiin. Toiveena tietenkin on, ettei jalassa ole murtumia, ja etteivät nivelsiteet ole vaurioutuneet. Siltä tilanteessa toki näytti, menneilta vuosikymmeniltä muiden muassa Chelsean ja Evertonin paidoista tuttu skotti arvioi.

– On luonnollista että Kanen tilanne huolestuttaa, mutta jos joukkueella on varaa jättää Phil Foden penkille, ei sillä luultavasti ole lohkovaiheessa hätää.

Foden tuli 6-2 -lukemiin päättyneessä ottelussa kentälle 70. peliminuutilla, Gareth Southgaten vaihtaessa kerralla neljä pelaajaa.