Aurélien Tchouaméni siirtyi kesällä AS Monacosta Real Madridiin noin 80 miljoonalla eurolla. Siirtosumma nousee bonusten täyttyessä sataan miljoonaan euroon.

Avauskokoonpanon paikan itselleen Real Madridissa napannut Tchouaméni on mukana Ranskan MM-kisajoukkueessa ja ottaa myös arvoturnauksessa itselleen suuren roolin.

Tchouaméni paljasti Le Parisienin haastattelussa neuvotelleensa siirrosta Liverpooliin.

– Ensimmäinen seura, joka otti minuun yhteyttä, oli Liverpool. Neuvottelimme. Myöhemmin tuli Real Madrid ja kaikki muuttui. Pääni sisällä kaikki oli selvää. Se oli Real Madrid tai ei mitään. Real Madrid on maailman suurin seura. Jos haluat saavuttaa suuria asioita ja tehdä historiaa urheilulajissasi, ei siihen ole parempaa paikkaa kuin Real Madrid. Sen vuoksi en epäillyt sitä sekuntiakaan.

Myös PSG oli Tchouaménin kintereillä, mutta päätös oli jo tehty.

– Sanoin agentilleni, että myy minut Real Madridiin. Sanoin hänelle, että tee kaikkesi sen eteen niin pitkään kuin he ovat kiinnostuneet minusta. Olin valmis siirtoon. Olin jo tehnyt päätökseni, kun PSG osoitti kiinnostuksensa, vaikka se tekikin minut onnelliseksi, Tchouaméni viittasi PSG:n kiinnostukseen.