Englannin ja Arsenalin maalivahti Aaron Ramsdale on tunnettu ilkikurisena kuittailijana, joka harvoin jättää vastustajan kannattajia kylmiksi. Tällä kertaa sananvaihdossa vastustajana toimii amerikkalaiskoomikko Will Ferrell, joka on tunnettu jalkapallon ystävä.

Englanti kohtaa Yhdysvallat MM-kisoissa perjantaina, ja Ramsdale lähetti LAFC:n osaomistajalle terveisiä.

– Hei Will, olet mahtava näyttelijä ja sankarini. Kuitenkin, kun pelaamme teitä vastaan perjantaina, olet maailman huonoin näyttelijä.

Provosointi jatkui viittauksilla Ferrellin rooleihin, ja tämä osuus on useammastakin syystä parasta toistaa alkuperäiskielellä.

– Elf will be on the shelf and it will be a little less Anchorman and more wanker man. Take care, pal!

Ferrell sai vastausvuoron elokuvamarkkinointikiertueellaan Englannissa. Radiotoimittaja esitteli Ramsdalen kuittailut tähdelle, joka ei suinkaan jäänyt sanattomaksi.

– Hei herra Ramsdale, sinä unohdat että tiedän missä asut. Aion toimittaa pussillisen p*skaa sinun ovesi taakse, ja sytyttää pussin palamaan niin että joudut tallomaan sen sammuksiin.

Ferrell lisäsi, että uskoo perjantain pelin päättyvän Yhdysvaltojen 3-0 -voittoon.

Ahead of @England's big game against the USA this Friday, Will Ferrell had some fighting talk for @AaronRamsdale98 and the rest of the squad... ⚽ #fifaworldcup