Liverpoolin urheilutoimenjohtaja Julian Ward tiedotti torstaina jättävänsä seuran kuluvan kauden jälkeen. Uutinen tulee suurena yllätyksenä, sillä Ward nappasi Liverpoolin urheilutoimenjohtajan pestin vain muutama kuukausi sitten, ja on jo ehtinyt tehdä hyvää työtä roolissaan.

Liverpoolin seuralegenda Jamie Carragher yllättyi muiden tapaan Wardin tiedotteesta. Carragherin mukaan sitä voi pitää jopa shokkina Liverpoolin kannalta.

– Tämä ei ole ideaali tilanne. Kun puhutaan pelaajien hankkimisesta, tuon roolin ihminen on siinä suuressa roolissa. Ei vain tammikuun siirtoikkunassa, vaan myös kesällä. Tämä tuntuu pieneltä shokilta ja uskon Liverpoolin olevan huolissaan tällä hetkellä, Carragher totesi Sky Sportsille.

Ward korvasi pestissä Michael Edwardsin. Liverpoolin on nyt löydettävä kolmas urheilutoimenjohtaja alle vuoteen.

– Näyttää siltä, että kulissien takana on myrskyisää, kun puhumme muun muassa omistajista. Michael Edwardskin on lähtenyt. Ward tuli korvaamaan Edwardsia ja nyt hänkin lähtee. En usko, että oikean ihmisen löytäminen nopeasti tuohon rooliin on helppoa. Jos Liverpool ei osannut odottaa tätä, tuli tämä heille shokkina. Olen varma siitä, ettei seura ollut valmistautunut tähän, mutta joku nappaa tuon roolin tulevaisuudessa ja toivottavasti hän on siinä yhtä menestyksekäs kuin Ward ja Edwards.