Chelsean jättihankinta Kai Havertz on väsynyt kysymyksiin hänen parhaasta pelipaikastaan, vakuuttaen olevansa kykeneväinen pelaamaan missä tahansa hyökkäävässä roolissa.

Havertz, 23, aloitti pelin keskushyökkääjän roolissa, kun Saksa hävisi MM-kisojen avausottelussaan Japanille 1–2-lukemin.

Saksalaistähti ei kuitenkaan tehnyt monien muiden pelaajien tavoin toivottua vaikutusta ja joutui toisella puoliajalla vaihtoon.

Havertz on kohdannut kritiikkiä tehtyään edelliseen kahdeksaan maaotteluun vain kaksi maalia ja 13 viimeiseen valioliigaotteluun kolme maalia.

Chelseassa myös kymppipaikalla ja laidoilla esiintynyt Havertz ei kuitenkaan jaksaisi keskustella siitä, miten hänen alavireiset tilastonsa liittyvät hänen vaihtelevaan pelipaikkaansa.

– Tämä kysymys pelipaikastani alkaa todella käymään hermoilleni, Havertz sanoi lehdistötilaisuudessa perjantaina.

– Kaikki tietävät, että pystyn pelaamaan oikealla, vasemmalla, ysipaikalla ja kymppipaikalla. Tietysti paikat ovat erilaisia, mutta voin pelata mitä tahansa hyökkäävässä roolissa.

– Pidän kovasti valeysin asemasta, mutta tiedän myös, että hyökkääjänä sinun on tehtävä maaleja. Jos pelaan siellä taas sunnuntaina, annan jälleen kerran kaikkeni.

Saksa kohtaa sunnuntaina Espanjan, jonka jälkeen se pelaa viimeisen lohko-ottelunsa Costa Ricaa vastaan ensi viikon torstaina.

LUE MYÖS: