Chelsean entinen keskikenttäpelaaja Mikel John Obi sanoo, että tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo ei käyttäytynyt arvolleen sopivalla tavalla lähtiessään Manchester Unitedista.

Aiemmin tässä kuussa Ronaldo, 37, tylytti TalkTV:llä Piers Morganin haastattelussa avoimesti Manchester Unitedin seurajohtoa, entisiä pelaajia ja päävalmentaja ten Hagia.

Ronaldo sanoi muun muassa, että hän on tuntenut olonsa ”petetyksi”, koska koki, että United yritti savustaa häntä seurasta ulos. Tähtihyökkääjä lisäsi myös, ettei kunnioita päävalmentaja ten Hagia, koska hänen mielestään ten Hag ei kunnioita häntä.

Haastattelusta aiheutui odotetusti valtava kohu, jonka seurauksena Ronaldo ja Manchester United päätyivät purkamaan sopimuksensa myrskyisten kuukausien jälkeen.

Mikeliltä, 35, kysyttiin, pitääkö hän enemmän Ronaldosta vai Lionel Messistä, ja nigerialaislegendalla oli selvä vastaus.

– En ole oikeastaan koskaan ollut Ronaldon fani, sanoi Mikel Dubai Eyen haastattelussa.

– En oikein ymmärrä sitä, kun pelaajalla on noin iso ego. Hän ei ole koskaan kuulunut suosikkipelaajiini, siksi valitsen Messin.

– Jos joku antaa sellaisen haastattelun, mikä saa jonkin seuran ajattelemaan, että hän ei tee samoin, jos hän tekee johonkin sopimuksen tammikuussa?

Mikel uskoo, että Ronaldo löytää kyllä uuden seuran, mutta hän ei pitänyt portugalilaistähden toiminnasta lainkaan.

– Jokainen seura on varmasti tietoinen siitä (Ronaldon käytöksestä), mutta… Hän on Cristiano Ronaldo, yksi kaikkien aikojen pelaajista. Uskon, että hän löytää tammikuussa uuden seuran ja jatkaa uraansa.

– Minulle se on kuitenkin kamala skenaario. Hän on tehnyt niin paljon Manchester Unitedin eteen, ja on kamalaa nähdä sen päättyvän näin. Hänen osaltaan sanoisin, että haastattelua ei olisi pitänyt tehdä, se oli myös väärä ajoitus sille.

– Se ei vain ole oikein. Se ei näytä oikealta sellaiselta pelaajalta, joka on saavuttanut niin paljon tässä lajissa.