Ex-huippumaalivahti Peter Schmeichel kommentoi meneillään olevia MM-kisoja BBC:lle, pitkälti tietenkin Englannin näkökulmasta.

Tanskalainen uskoo, että Kolmen leijonan ryhmä saattaa saada tähän asti nähtyä enemmän irti itsestään.

– Totta puhuen en usko että he ovat vielä saavuttaneet potentiaaliaan. Gareth Southgaten kokoonpanot ovat aiheuttaneet hämmennystä. Jos katsoo esim. Phil Fodenin virettä ja miettii, että hän ei ole aloittanut pelejä niin ymmärtää, että paineita on.

Puheet seuraavan kierroksen huippukohtaamisesta ovat jo käynnissä, mutta sen paremmin Englanti kuin tuossa pelissä vastaan odotettava joukkuekaan eivät sinne asti vielä ole selvinneet. Englannin on ensin kaadettava Senegal.

– Se ei ole lainkaan huono joukkue, vaan pelaa suurella innolla loistavien kannattajien tukemana. Jos Englannilla on puoli silmää puolivälierässä Ranskaa vastaan, se on puolta huonompi.