Cristiano Ronaldon kuohuttaneen haastattelun viime kuussa tehnyt toimittaja Piers Morgan sanoo, ettei Portugalin supertähti ole siirtymässä rahan perässä Saudi-Arabiaan.

Madridilaislehti Marca uutisoi keskiviikkona, että Ronaldo olisi lähellä allekirjoittaa 2,5-vuotisen sopimuksen saudiarabialaisseura Al-Nassrin kanssa.

Sopimus takaisi Manchester Unitedista poistuneelle 37-vuotiaalle silmiä hivelevät 200 miljoonaa euroa vuodessa.

Morganin mukaan on kuitenkin ennenaikaista sanoa, että Ronaldo olisi tekemässä päätöstä seuraavasta seurastaan tässä vaiheessa.

– Hän ajattelee, että pelaamalla hyvät MM-kisat, hän saa mitä haluaa, Morgan kertoi The Telegraphille.

Morgan jatkaa sanomalla, ettei Ronaldo ole kiinnostunut siirtymään rahan perässä Lähi-Itään vaan halukas jäämään Eurooppaan.

– Hän haluaa seuraan, joka pelaa Mestarien liigassa, missä hän voi jatkaa perintöään ja ennätyksien rikkomista. Kyse ei ole rahasta tässä vaiheessa hänen uraansa.

– Tässä on puhtaasti kyse hänen palavasta halustaan pelata jalkapalloa korkeimmalla mahdollisella tasolla, rikkoa ennätykisä ja voittaa pokaaleja. Ja sitä hän on tehnyt useammassa maassa kuin kukaan muu pelaaja historiassa.

Morgan paljasti myös, miten Ronaldo reagoi kun hänen sopimuksensa Manchester Unitedin kanssa purettiin.

– Tekstasin Cristianolle GIF-kuvan William Wallacesta elokuvan Braveheart kohtauksesta, missä hän huutaa ”Vapaus!”. Hän ajatteli sen olleen täydellinen tiivistys tuntemuksistaan. ”Vapaa kuin lintu” oli hänen vastauksensa.

LUE MYÖS!