Manchester Unitedin puolustajalegenda Patrice Evra vaikuttaisi olevan mielissään siitä, että Uruguay putosi miesten MM-kisoista lohkovaiheessa.

Uruguay jäi alkulohkossaan kolmanneksi ja siten pudotuspelien ulkopuolelle. Viimeisessä ottelussaan se voitti Ghanan 2-0, mutta se olisi tarvinnut vielä yhden maalin päästäkseen jatkoon.

Ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi kuvia Uruguayn konkarihyökkääjästä Luis Suárezista, joka itki vaihtopenkillä pelattuaan mitä luultavimmin uransa viimeiset MM-kisat.

Somen tarkkanäköiset seuraajat pistivät välittömästi merkille, että Evra, 41, oli tykännyt suositun 433-tilin Instagram-julkaisusta, jossa Suárez kyynelehtii Uruguayn kohtalon takia.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Kuvakaappaus Instagramista.

Evralla ja Suárezilla on yhteistä historiaa Valioliigasta, jossa uruguaylaishyökkääjä pelasi vuosina 2011-2014 Liverpoolissa.

Joulukuussa 2011 Englannin jalkapalloliitto FA antoi Suárezille kahdeksan ottelun pelikiellon ja 40 000 punnan sakon todettuaan tutkinnassaan, että uruguaylaiskärki oli solvannut Evraa rasistisesti Liverpoolin ja Manchester Unitedin välisessä ottelussa.

Liverpoolin ja Manchester Unitedin seuraavassa kohtaamisessa, helmikuussa 2012, Suárez ohitti Evran kättelyn joukkueiden kätellessä toisiaan ennen peliä, mitä hän pyysi myöhemmin anteeksi.

Manchester United voitti ottelun 2-1 ja Evra käveli loppuvihellyksen jälkeen Suárezin edestä huudattamaan kannattajia ja juhlimaan tulosta suurieleisesti.