Arsenalin avainpuolustaja Ben Whiten poistuminen Englannin MM-kisajoukkueesta kesken Qatarin turnauksen johtui tiettävästi riidasta apuvalmentaja Steve Hollandin kanssa.

White, 25, ei saanut peliaikaa missään Englannin kolmesta lohko-ottelusta ennen kuin hän lähti leiriltä ”henkilökohtaisten syiden” vuoksi, kertoi FA tiedotteessaan.

Daily Star -lehden tuoreessa raportissa väitetään kuitenkin nyt, että Arsenal-puolustajan lähtö johtui riidasta Gareth Southgaten pitkäaikaisen apuvalmentajan Hollandin kanssa.

Arsenalin puolustaja oli lehden mukaan tyytymätön oloonsa Englannin leirillä, sillä hänellä oli ollut vaikeuksia sulautua muiden joukkuetovereidensa joukkoon.

Viimeinen pisara tuli, kun hän riitaantui Hollandin kanssa koko muun joukkueen edessä.

Kaksikon kerrotaan joutuneen sanaharkkaan, kun White saapui joukkueen kokoukseen ennen B-lohkon toista ottelua Yhdysvaltoja vastaan, eikä tiennyt kertoa joitakin hänen henkilökohtaisiin tilastoihin liittyviä tärkeitä tietoja.

Hollandin kerrotaan myös olleen pettynyt Whiten huonoon tietämykseen yhdysvaltalaisista pelaajista.

Daily Star tietää kuitenkin kertoa, että Whiten lähtö Englannin MM-ryhmästä oli sulassa yhteisymmärryksessä tehty ratkaisu.

Englannin jalkapalloliitto FA ei ole suostunut kommentoimaan tapausta Daily Starille, eikä Whiten pelaaja-agentti vastannut lehden yrittäessä tavoittaa.

LUE MYÖS!