Englannin entinen huippuhyökkääjä Gary Lineker tarjosi lohdun sanoja maajoukkueen nykyryhmälle, joka putosi lauantaina MM-kisoista hävittyään Ranskalle puolivälierässä 1-2.

Gareth Southgaten luotsaama miehistö loi ottelussa 16 maalintekoyritystä ja pääsi laukomaan kaksi pilkkua, joista kapteeni Harry Kane iski Englannin ainokaisen ja mokasi toisen.

Ranska rakenteli kahdeksan maalipaikkaa, mutta iski isommalla tehokkuudella kuin vastustajansa.

A-maajoukkueessa 48 maalia iskenyt Lineker, 62, sanoo, että Englannin on vain opittava rohkaisevasta esityksestään ja tultava vahvempana takaisin.

– Sydäntä särkee jälleen kerran, mutta ei ole häpeä hävitä erinomaiselle Ranskan joukkueelle, ja onnittelut heille, twiittasi Lineker.

– Joukkueiden välillä oli niin pieni ero. Tämä hieno nuori Englannin joukkue antoi kaikkensa ja tulee vain paranemaan. Heidän aikansa tulee vielä.

Gary Lineker

@GaryLineker
Heartbreaking once again, but no shame in losing to an excellent French team and congratulations to them. There was so little to choose between the two sides. This fine young @England team gave their all and will only get better. Their time will come.